Tule oman kehosi asiantuntijaksi!

Gynekologinen potilasjärjestö Korento ry on tukenasi.

Seuraa kuukautiskiertoasi Moona Oirepäiväkirjan avulla!

Moona Oirepäiväkirja on ilmainen mobiilisovellus, joka on tarkoitettu kuukautiskierron ja siihen liittyvien oireiden seurantaan. Sovellus sopii jokaiselle kuukautiskierron seurantaan, mutta erityisen hyvin se soveltuu gynekologisen sairauden ja/tai oireyhtymän, kuten endometrioosin, adenomyoosin, PCOS:n tai vulvodynian, kanssa eläville ja niitä itsellään epäileville.

Seuraamalla kiertoasi voit saada uutta tietoa kierron vaikutuksista sinuun ja huomata, mikäli kierrossa ja siihen liittyvissä oireissa tapahtuu muutoksia. Moona auttaa tekemään näkyväksi kuukautiskierron vaikutuksia elämääsi ja sanoittamaan kuukautiskiertoon liittyviä oireita.

Lataa Moona Oirepäiväkirja: Lataa Moona AppStoresta Lataa Moona Google Playsta

Keho ja mieli

Jokainen on yksilö ja monet asiat vaikuttavat kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Lue lisää kuukautiskierrosta, seksuaalisuudesta ja mielen hyvinvoinnista.

Lue lisää ›

Epätyypilliset oireet

Kaikki gynekologiset oireet eivät ole tyypillisiä ja syyt oireiden taustalla on hyvä selvittää. Tutustu tarkemmin epätyypillisiin oireisiin ja niiden mahdollisiin aiheuttajiin.

Lue lisää ›

Vertaistuki

Vertaistuen antaminen ja vastaanottaminen antaa paljon. Vertaistuki kannattelee arjessa, auttaa jaksamaan ja saat kokemukset, ettet ole yksin tilanteesi kanssa.

Lue lisää ›

Moona Blogi

12.06.2024“ Moona-blogin kevätkausi päättyy Juliaanan tekstiin. Palaamme taas syyskuun alussa uusien ja vanhojen...”

Siirry blogiin ›