FAQ

Miten merkitsen oireeni?

Voit merkitä oireesi osiossa "Oirepäiväkirja". Näkymän ylälaidassa on kuluvan päivän tiedot. Voit tehdä merkinnän samalle päivälle klikkaamalla päivämäärän perässä olevaa "Lisää merkintä" -linkkiä. Voit lisätä merkinnän myös klikkaamalla kalenterista päivämäärää jolle haluat tehdä merkinnän.

Oireiden vahvuus merkitään asteikoilla 1-5. Yksi piste tarkoittaa lievää oiretta, 5 pistettä taas erittäin voimasta oiretta.

Voinko muokata merkintöjä jälkikäteen?

Voit muokata menneitä päivä klikkaamalla päivää Oirepäiväkirja-osion kalenterista.

Miten merkitsen kuukautiseni?

Jos kuukautisesi alkavat, avaa päivän merkintälomake ylempien ohjeistusten mukaisesti. Paina otsikon "Kuukautiset" alla olevaa linkkiä "Merkitse kuukautiset". Alkamispäivä on oletuksena sama kuin merkinnän päivämäärä, mutta voit tarvittaessa vaihtaa siihen myös aiemman päivän. Jos kuukautisesi kestävät aina yhtä kauan, voit lisätä päättymispäivän jo nyt ja tarvittaessa muokata sitä myöhemmin. Kuukautiset näkyvät tulevien päivien merkintälomakkeessa päättymispäivään asti tai kunnes päättymispäivä on lisätty. Voit myöhemmin muuttaa kuukautisten ajankohtaa avaamalla minkä tahansa päivän kuukautisten aikaväliltä.

Miten saan arvion seuraavien kuukautisteni ajankohdasta?

Tarkista Omat tiedot -osiossa että olet aktivoinut "Ennusta tulevat kuukautiset" -toiminnon ja tallentanut edellisten kuukautisten alkamispäivän.

Entä jos minulla ei ole kuukautisia tai en halua seurata niitä?

Siirry osioon Omat tiedot. Epäaktivoi valinta "Ennusta tulevat kuukautiset". Nyt kuukautisennustukset eivät enää näy kalenterissa eivätkä päivän yhteenvedossa.

Kalenterissa näkyy päivän kohdalla pallurat kahdesti, miksi?

Lähtökohtaisesti jokaiselle päivälle voi lisätä vain yhden merkinnän. Mikäli kuitenkin jonkin virhetilanteen seurauksena päivällä onkin kaksi merkintää, voit poistaa ylimääräisen merkinnän helpoiten osiossa Tilastot > Merkinnät.

Oirepäivänkirjan päänäkymä varoittaa että päivällä on useampi merkintä, mitä teen?

Katso ylempi vastaus.

Miten voin poistaa käyttäjätilini? 

Lähetä poistopyyntö sähköpostitse osoitteeseen support (a) moona.info, niin poistamme käyttäjätilisi. Käytä poistopyynnön lähettämiseen samaa sähköpostiosoitetta, jota käytät palvelun käyttäjätunnuksena. Ilmoitamme sinulle, kun poisto on tehty.