Ohjeet

Miten merkitsen oireeni?

Voit merkitä oireesi painamalla alapalkin +-näppäintä. Tämän jälkeen aukeaa uusi ikkuna, jossa voit tehdä merkinnän kuluvalle päivälle. Pystyt siirtymään toiseen päivään painamalla päivämäärän vierestä löytyviä nuolinäppäimiä. Voit lisätä merkinnän myös painamalla kalenterista päivämäärää, jolle haluat tehdä merkinnän.

Oireiden vahvuus merkitään asteikolla 1-10. Yksi tarkoittaa lievää oiretta, 10 taas erittäin voimasta oiretta.

Miten muokkaan merkintöjä jälkikäteen?

Voit muokata menneitä merkintöjä klikkaamalla päivää Oirepäiväkirja-osion kalenterista.

Miten poistan tekemäni merkinnän?

Voit poistaa tehdyn merkinnän klikkaamalla haluamaasi päivää Oirepäiväkirja-osion kalenterista ja painamalla ”Poista”.

Miten merkitsen kuukautiseni?

Kun kuukautisesi alkavat, avaa päivän merkintälomake ylempien ohjeistusten mukaisesti. Paina otsikkoa "Kuukautisvuoto" ja aktivoi on/off-kytkin. Halutessasi voit merkitä myös vuodon määrän asteikolla 1-5. 1 tarkoittaa vain vähäistä kuukautisvuotoa, kun taas 5 tarkoittaa runsasta kuukautisvuotoa.

Miten merkitsen ovulaationi?

Mikäli tiedät ovulaatiosi tapahtuneen päivänä, jolle teet merkintää, aktivoi valinta ”Ovulaatio tapahtui” painamalla on/off-kytkintä. Tämän jälkeen merkitse, millä perusteella arvioit ovulaation tapahtuneeksi.

Mitä tietoja minun on annettava itsestäni?

Voit täyttää Omat tiedot -osioon nimesi, syntymäaikasi, pituutesi ja painosi. Näiden tietojen syöttäminen ei ole kuitenkaan pakollista. Tietoja kysytään, koska sovellusta on mahdollista käyttää myös osana terveydenhuollon digitaalista hoitopolkua tai terveydenhuollon tutkimusta.

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman käyttäjän erillistä suostumusta. Niiden käyttäjien osalta, jotka käyttävät sovellusta osana terveydenhuollon digitaalista hoitopolkua tai terveydenhuollon tutkimusta, tietoja luovutetaan vain käyttäjän kanssa ennalta sovituille tahoille.

Miten saan arvion seuraavien kuukautisteni ajankohdasta?

Tarkista Omat tiedot -osiossa, että olet aktivoinut "Ennusta tulevat kuukautiset" -toiminnon ja tallentanut edellisten kuukautisten alkamispäivän, kuukautiskierron pituuden ja kuukautisten keston.

Entä jos minulla ei ole kuukautisia tai en halua seurata niitä?

Siirry osioon Omat tiedot. Kytke valinta pois päältä kohdasta "Ennusta tulevat kuukautiset".

Kuinka lähetän tilastot sähköpostiini?

Siirry osioon Tilastot ja paina ”Lähetä kuukauden tilastot sähköpostiini”. Voit lähettää eri kuukausien tilastot sähköpostiisi siirtymällä tilastoissa haluamaasi kuukauteen. Siirry toiseen kuukauteen nuolinäppäimillä.

Miten voin poistaa käyttäjätilini?

Siirry osioon Omat tiedot ja paina ”Poista käyttäjätili ja kaikki tiedot” -painiketta. Sinun tulee vahvistaa poistaminen kirjoittamalla ”POISTA” avautuvaan kenttään. Huomioithan, että poistamista ei voi peruuttaa.