Moona Oirepäiväkirjan käyttöehdot

Päivitetty 8.3.2019 (ylläpitäjän nimi päivitetty).

Moona-sovellusta (jäljempänä ”sovellus”) ylläpitää Gynekologinen potilasjärjestö Korento ry.

Rekisteröitymällä palveluun vahvistat hyväksyväsi alla olevat ehdot.

Jos olet alle 16-vuotias, sinulla on oltava huoltajasi lupa sovelluksen käyttöön.

Henkilötietojen käyttö ja suojaus

Sovelluksella voi seurata kuukautiskiertoa ja siihen liittyviä oireita. Sovelluksen käyttöä varten on luotava käyttäjätili ja sovellusta käytetään kirjaamalla siihen terveyteen liittyviä henkilötietoja. Hyväksymällä käyttöehdot annat suostumuksesi näiden tietojen käyttöön sovelluksessa. 

Sovelluksen taustajärjestelmä on suojattu kehittyneillä suojaustekniikoilla ja tiedon välittämiseen käytetään suojattua yhteyttä. Järjestelmän käyttö vaatii käyttäjätunnusta ja salasanaa, ja tietoja pääsevät käyttämään ainoastaan Korento ry:n valtuuttamat ylläpitäjät ja kehittäjät, sekä taustajärjestelmän palveluntarjoajan henkilöstö siltä osin kuin on palvelun toiminnan kannalta välttämätöntä. Tietoja voidaan käsitellä ja säilyttää Euroopan Unionin ulkopuolella. Tietoja voidaan käyttää sovelluksen kehittämiseen ja ongelmien korjaukseen. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.
 
Henkilötietojen käsittelystä voit lukea tarkemmin tietosuojaselosteesta.

Saatavuus ja takuu

Sovellus saattaa ajoittain olla poissa käytöstä ja sen toimintaa voivat myös tilapäisesti haitata virheet, ylläpitotoimet sekä seikat, joihin emme voi vaikuttaa. Sovelluksen toimivuudesta, saatavuudesta tai suorituskyvystä ei myönnetä takuita eikä sovelluksen ylläpitäjä ole velvollinen korvaamaan sovelluksen käytöstä tai siihen liittyvistä ongelmatilanteista aiheutuvia vahinkoja. Emme takaa, että sovellus olisi saatavilla ja toimiva kaikilla laitteilla. Sovelluksen toimintoja voidaan muokata tai niitä voidaan poistaa ilman erillistä ilmoitusta.

Sovelluksen käytöstä aiheutuvat kulut

Sovellus vaatii toimiakseen internet-yhteyden. Käyttäjä on vastuussa tiedonsiirtokuluista ja muista sovelluksen käyttöön liittyvistä maksuista.

Käyttäjätunnukset ja käyttöoikeus

Sovelluksen käyttöä varten luotu käyttäjätunnus ja salasana ovat henkilökohtaisia, eikä niitä saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Käyttäjä on vastuussa kaikista kyseisellä käyttäjätunnuksella tapahtuneesta sovelluksen käytöstä. Käyttäjä ei saa kopioida tai muokata sovellusta tai muulla tavoin käsitellä siihen kuuluvaa lähdekoodia.

Ehtojen muuttaminen

Voimme muuttaa näitä käyttöehtoja milloin tahansa, mukaan lukien minkä tahansa osan muokkaus, poistaminen ja/tai lisääminen. Jos teemme näihin käyttöehtoihin olennaisia muutoksia, kerromme siitä käyttäjälle lähettämällä sähköpostia hänen ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen.