14.10.2021

Ideoita yhdynnättömään seksiin pillullisille

Kuvassa punainen lumpeen kukka. Tekstinä kirjoittajan nimimerkki, Mustonen.

Heissan ja hyvää syksyä. Seksihelteet meni jo, mutta aattelin tän kuun tekstiin kerätä muutaman idean liittyen yhdynnättömään seksiin. Itse oon kasvanut tosi puutteellisen seksuaaliopetuksen aikana, vaikka nuori oonkin. Homma oli tasoo “näin käytät kondomia” ja “tässä 3 eri ehkäisyvaihtoehtoa naisille”, sivumainintana, että seksitaudit tarttuu myös suuseksistä. Tän takia on ollu oma projektinsa, että opin pois sellasesta super penis- ja yhdyntäkeskeisestä ajatusmallista. Enkä nyt väitä, että peniksissä tai yhdynnässä olis mitään vikaa, you know. Pointti on, että rajottamalla omaa seksikäsitystä sulki iteltään pois aika monia tapoja ilmasta omaa seksuaalisuuttaan ja saada seksuaalista nautintoo. On ollu ihan kiva löytää vaihtoehtosia juttuja, jotka ei aiheuta kipua ja sitä kautta ei aiheuta stressiä. Mutta loppukädessä jokanen tekee makkarissaan, mitä ite tykkää, ja tähän nyt sit keräsin 5 toimivaksi todettua seksijuttua, joissa mitään ei mene pilluun. Voitte lukea yhden vinkin tai monta - tästä tulikin tosi pitkä teksti!

Niin ja hei mä en ole sitten mikään seksiterapeutti tmv., että jokanen sit käyttää omaa järkeään sen suhteen, että sopiiko joku mun mainitsema juttu itelle. Plus jutut, mitä oon tähän laittanut on vaan hlökohtasia vinkkejä tms., ei mitään Korennon virallisia.

1. Liukkari

Aika usein cishet-seksissä (cis-sukupuolisten heteroseksuaalien välinen seksi) luotetaan siihen, että pillu tuottaa kaiken tarvittavan liukasteen. Suosittelen kuitenkin lämpimästi kokeilemaan liukkarin lisäämistä teki sit mitä tahansa kenen tahansa kanssa! Sillä saa asiat kirjaimellisesti luistamaan paremmin. Liukkaria levittämällä kumppanin reidestäkin saa loistavan tyynyn, mitä vasten on kiva hieroo jalkoväliä. Jos sitten haluaa jotain erikoisempaa, niin kumppanihan voi myös levittää liukkaria jalkapöydälleen tai -pohjalleen ja sillä hyväillä jalkoväliä tai jotain muuta kehon osaa. Tai jos kumppanilla on penis, niin liukkaria voi laittaa myös omille tisseille, puristaa ne yhteen ja pistetään sitten penis sinne väliin. Vaihtoehtoja on paljon! Liukkareita on monenlaisia ja kannattaa testailla, mikä sopii itselle parhaiten. Laitoin alle kaksi liukkaria, mistä itse tykkään.

Tsekatkaa:

  • DUREX 2in1 Aloe Vera liukuvoide

  • Väestöliitto Protex liukuvoide

!!Muistattehan testaillessa, että kaikki liukkarit ei sovi kortsujen kanssa yhteen eli jos suojattu seksi on suunnitelmissa saman aktin aikana, niin pitää se ottaa huomioon!!

2. Suuseksi

Nään ihan jatkuvasti vitsejä siitä, miten cishet-miehet ei löydä klitorista edes kartan kanssa ja lesbot löytää sen vaikka unissaan, mikä sit taas johtaa siihen, että näiden miesten antama suuseksi on tylsää ja lesboilla taas on kivaa keskenään. Aika kärjistettyä ajattelua, mutta kaipa siinäkin on joku totuuden siemen. Silti riippumatta kumppanin sukupuolesta, voi suuseksiin panostaa.

Opeta sille kumppanille, että mikä tuntuu kivalta ja missä kohtaa. Onko parempi, että klittaa nuollaan vaakaan vai pystyyn? Saako jotain kohtaa imeä? Tykkäätkö pienelle alalle kohdistetusta jutusta vai laajemman alueen hyväilystä? Onko ok työntää kieltä emättimeen? Kuinka pitkään voi tehdä samaa juttua putkeen? Pitäisikö kielen olla pehmeämpi vai tosi jäykkä? Haluaisitko mielummin ite “istua” kasvoilla kuin antaa toisen tulla lähelle?

Toki suuseksi ei ole kaikkien juttu. Jotkut jopa ällöttyy ajatuksesta. Siihen voi liittyä pelkoa, että oma pillu näyttää/haisee/maistuu oudolta. Jos kiinnostusta suuseksiin olis, mutta jokin näistä kolmesta häiritsee, muistakaa että a) pillun ei tarvitse olla nätti b) lievä haju on normaalia c) pillu on pH:ltaan hapan, joten se voi vähän siltä maistuakin. Omaa kroppaa ei tarvitse hävetä!

3. Surrrrrrrurrrrr

Seksilelut on yksi vaihtoehto, eikä niitä tarvii käyttää vaan yksin ollessaan. Joillekin kumppaneille voi tulla olo, että jotenkin korvaat heidät lelulla ja he eivät jotenkin riitä, mutta tässä kohtaa toivosin ymmärtäväisyyttä. Etenkin jos yhdyntäseksi aiheuttaa stressiä, pelkoa ja kipua, olis tärkeetä, että kumppani on avoin kokeilemaan kaikenlaisia juttuja, jotka tuottaisivat stressitöntä mielihyvää. Seksileluista klitoriskiihottimet ja osa vibraattoreista on semmosia, että ne koskee vaan ulkosesti. Niistä löytyykin sitten about miljoonaa eri mallia. Laitoin tuohon alle muutamaa erilailla toimivaa vaihtoehtoa, mitä voi vertailla. Keskenään vibrat tuntuu tosi erilaisilta riippuen mallista. Kokeilemalla selviää, mikä on paras!

Voitte googlailla ja tutustua erilaisiin leluihin:

  • Satisfyer high fly (litteähkö sormivibraattori) 

  • Satisfyer pro 2 (“imevä” klitoriskiihotin)

  • Micro butterfly Perhoskiihotin (suriseva ja värisevä, muotoiltu perhonen)

  • Good vibes only AIDA wand massager (klassinen leveäpäinen ulkoinen vibra)  

4. Molemmille kivaa

Tuli mieleen yksi seksiasento, joka sopii penis-pillu pariskunnille kokeiltavaks. Tähän tarvii sohvan/sängyn, pari tyynyä ja vitusti liukkaria. Ensin levitetään kunnolla liukkaria molempien genitaaleille, sitten mennään päällekäin vatsat alaspäin (pillullinen alla). Kannattaa laittaa tyyny oman vatsan tai lantion alle, niin että peppu kohoaa pikkuisen. Laitetaan jalat yhteen ja ujutetaan käsi vatsan alta levittämään vähän häpyhuulia. Sitten päällä oleva työntää peniksen huulien väliin. Omalla kädellä voi ohjata sitä niin, että peniksen kärki osuis klitorikseen. Kädellä voi myös lisätä painetta, jos haluaa. Sit vaan päällä oleva voi liikuttaa lantioo edes takasin ihan kun perus yhdynnän aikana. Jos asento on hyvä, niin pitäis peniksen hyväillä koko matkalta emättimen ulkosia osia ja osua klittaan ajoittain. Aina välillä kannattaa levittää häpyhuulia uudestaan, jos tuntuu siltä, että penis meinaa jäädä niitten ulkopuolelle. Liukkaria voi myös lisäillä ja parempi, että sitä on liikaa kun liian vähän!

Löysin 3D mallin, joka havainnollistaa suht hyvin, mitä tarkotan - tosin mallissa alla olevan käsi ei oo vatsan alla kuten kuvailin.

 

 

5. Köysiä ja hyvää kipua

Tämä nyt sitten on jotain, mikä ei liity jalkoväliin mitenkään. Halusin mainita tähän loppuun vähän “tuhmempia” vaihtoehtoja. Tiiän, että kun kärsii kroonisesta kivusta, ei kauheesti kiinnosta olla raju sängyssä tai tehdä jotain joka voi aiheuttaa lisää kipua, mutta omasta mielestäni on olemassa hyvää ja huonoo kipua. Omalla kohalla tietty vulvodynia on jälkimmäistä. Hyväks kivuks taas laskisin esimerkiks piiskaamisen tai puremisen.

Piiskata voi mitä tahansa kehon osaa, toki järki käteen, mitä piiskataan ja kuinka kovaa. Välineitä tähän ei tarvitse, käsikin riittää. Mutta jos haluaa kokeilla eri juttuja, niin piiskojahan on monenlaisia. Ja hyvä huomio on, että niitä voi käyttää ihan kuka tahansa. Naisoletetun ei tarvise olla se vastaanottava osapuoli. Jotkut saa toista dominoimalla seksuaalista mielihyvää, se on hyvä pitää mielessä vaihtoehtona. Toki se on ylipäätänsä oma iso aiheensa, johon en nyt tässä sen enempää mene tai muuten kilometriteksti venyis entisestään. 

Mutta eipä kaiken tarvii liittyä kipuun. Kevyestä hyväilystäkin voi tehdä tosi jännää sitomalla kumppanin kädet tai jalat. Sitominenkin voi olla jo itessään kiihottavaa. Jos se kiinnostaa, netistä löytyy kaikenlaisia ohjeita, miten voi tehdä hienoja kuvioita köysiä sitomalla. Voi käyttää hakusanoja “beginner shibari” tai “shibari tutorial”. 

Mutta pliis, kun sidotte ketään yhtään mitenkään, niin muistakaa turvallisuus. Sitomiseen ei voi käyttää mitä tahansa pyykkinarua, eikä solmut saa olla jatkuvasti kiristyviä tai painaa hermoja vasten. Pahimmillaan voi aiheuttaa tosi vaarallisia tilanteita tai pysyviä hermovaurioita, jos toista sitoo “vähän sinnepäin”. Siispä jos tää kiinnostaa, niin älkää sitoko kumppanin käsiä vyöllä tai keksikö omia solmuja. Ohjeita turvallisiin leikkeihin löytyy parhaiten enkuksi, hakusanoina mm. “safe bondage” tai “bondage for beginners”. Huomasin, että suomeksi jos laitat googleen “sidontaa aloittelijoille” löytyy paljon sidontakursseja!

…mutta ne taitaa kyllä kaikki olla perhosidontaa kalastajille.

Toivottavasti tästä tuli jotain ideoita kokeiltavaksi!

Mukavaa syksyn jatkoa

Mustonen